Halmstad Kanotklubb - Förening för såväl motion/havskajak till barn/ungdom med racinginriktning.
Du vet väl att du kan stödja vår förening genom att köpa bingolotter online! Klicka bara på länken nedan.

Bingolotto.se

För att följa oss håller du dig bäst uppdaterad på vår facebook eller instagram.

Året 2021


Fantastiska framgångar totalt för Halmstad Kanotklubb

Vi gläds åt de aktivas framgångar genom allt slit med hård träning som gav resultat!

Under sprint SM tog våra aktiva ungdomar/juniorer/seniorer totalt 4 guld, 7 silver och två brons . Under short track och marathon SM tog ungdom/junior 1guld, 1 silver och 2 brons. Under SM har vi en klubbtävling med poängberäkning där ett vandringspris går runt. Här hamnade vi på sjätte plats, jättekul.

Alexandra Torrud blev uttagen till U23 VM i k-2 och k-4, samt k-4 i VM. Fantastiskt kul och positivt, besättningen körde riktigt bra. Vidare blev Leo Johansson uttagen till ungdomslandslaget för att representera Sverige på NM i Jönköping sista helgen i juli! Mycket roligt och positivt! Förutom SM har våra aktiva tävlat på regattor, DM, västgöta cup där man har fått fina placeringar och medaljer. Många av våra yngre har kommit igång att tävla vilket är fantastiskt roligt. Alla har utvecklats
på ett bra sätt och utmanat sig själv. Flera har tagit medaljer i Västgöta cup och DM. En ny generation som föds underifrån.

Förutom tävlingsverksamheten fortsätter föreningen med utveckling i form av utbildning, kanotmaterial, klubbhus och allt runt omkring.

Nu i höst startar "röda tråden"
Med
start i oktober 2021 och löper sedan under ett helt år. Den kommer att integreras med SKF:s breddelitsatsning för ungdomar och juniorer. Utbildningen löper under ett år i syfte att följa ett helt år med de olika träningsperioderna inklusive planering, genomförande och utvärdering. Utbildningen sker både genom fysiska och digitala träffar och både för aktiva och ledare.

Vi hoppas att framgång föder framgång i föreningen.

Vi vill passa på att tacka alla företag som sponsrar vår barn och ungdomsverksamhet.

Nyheter Svenska kanotförbundet

Nyheter Svenska Riksidrottsförbundet

Nyheter RF SISU Halland